Kto jest Twoj? ikon? stylu?
Re: Kto jest Twoją ikoną stylu?
Dita ma niesamowity styl, ale jestem pewna, że ktoś jej pomaga się ubierać. Ta kobieta nawet jak idzie na zakupy wygląda bez zarzutu. Ale jeśli chodzi o urodę to moim zdaniem korzystniej wyglądała jako blondynka, w ciemnych włosach jej rysy bardzo wyostrzyły się.
Mogą mówić o niej co chcą, ale jest na miarę tych już nieżyjących jak Marilin czy Brigitte. Mam na myśli Angelinę Jolie. Jest piękna i jedyna w swoim rodzaju. Wczoraj na gali oskarów także pokazała, że zasługuje na podziw.
Angelina ma ciekawą urodę, ze stylem ubierania się jest już gorzej moim zdaniem, ale tak czy siak po gali rozdania Oskarów nabijają się z niej przeokropnie w internecie. Gwiazda pokazała nóżkę wyciągając ją figlarnie spod długiej sukni i teraz internauci dorabiają jej np. 7 takich nóg. Więc załapała się na negatywną popularność w sieci.
Dla mnie taką osobą jest Megan Fox. Ubiera się prosto, ale z klasą, a ja wolę skromne i przemyślane stroje. W jej przypadku uroda przyćmiewa prawie każdy strój, tak czy siak. Też bym tak chciała
Chyba nie mam ale bardzo podoba mi się kolorystyka Gessler. Dobrą ma stylistkę.
Dla mnie Rachel McAdams
Ja jestem dobrej myśli - i w Polsce blogerki modowe stają się coraz bardziej popularne. Głównie dzięki konkursom na najlepsze blogi. Powoli się to wszystko rozkręca.