Rekonstrukcja JOICO
Re: Rekonstrukcja JOICO
Jeśli któraś z Was ma zniszczone włosy to zamiast eksperymentować to polecam wybranie się do salonu Tamara we Wrocławiu. Robią tam cuda z włosami! Nie zapłaciłam dużo, a zajęli się tam moimi włosami bardzo profesjonalnie. Byłam już trzy razy i naprawdę jestem zadowolona z efektów. Włosy wyglądają zdrowo i ładnie się błyszczą. Przed zabiegami były matowe i brzydkie przez moje ciągłe farbowanie na brąz i rozjaśnianie... Tu jest ich strona www.salontamara.pl i są tam też opisane różne zabiegi.
Ja uwielbiam i polecam każdemu, kogo tylko da się namówić. Kosmetyki Joico same w sobie są jednymi z najlepszych, jeśli nie najlepszymi na rynku. Rekonstrukcja daje rezultat na dłuższy czas, nie jest to zabieg, którego efekt utrzymuje się do pierwszego mycia.Marta pisze:Słuchajcie, była któraś z Was na rekonstrukcji włosów tą metodą? Chciałam się dowiedzieć, czy rzeczywiście daje jakieś rezultaty? No i jak długo efekt utrzymuje się na włosach?
Zgadzam się - robiłam rekonstrukcję ponad miesiąc temu. Włosy do teraz wyglądają super. Kiedyś musiałam je myć prawie każdego dnia, bo w przeciwnym razie wyglądały nieświeżo i się plątały, teraz są piękne nawet na 3 dzień. Nie są już takie matowe jak kiedyś i nie ma postrzępionych końcówek.
W dodatku Joico nie kosztuje dużo, nawet z zakupem oryginalnych kosmetyków opłaca się. To jedyny sposób żeby odratować zniszczone włosy.
Dziewczyny, a czy koniecznie trzeba po rekonstrukcji używać wyłącznie kosmetyków zalecanych właśnie po tym zabiegu?
Kosmetyki z serii K-Pak są po to, by przedłużyć efekt rekonstrukcji. Z opinii innych koleżanek, które co jakiś czas rekonstruują włosy wiem, że używanie zwykłych kosmetyków jednak przyspiesza kolejną wizytę w salonie i wykonanie zabiegu. Tylko te kosmetyki z joico są dostosowane do potrzeb włosa po rekonstrukcji. Lepiej raz wydać pieniądze a rozsądnie - poza tym ten szampon i odżywka podobno są bardzo wydajne, ja niedawno miałam rekonstrukcję więc nie zdążyłam zużyć wiele ale widzę, że tych środków używa się bardzo mało.
Również polecam rekonstrukcje. Włosy potem wyglądają dużo lepiej i cena jaką proponują w salonie Tamara we Wrocławiu jest w sam raz. Nie można narzekać na nich, bo zajmują się klientami rewelacyjnie. Oto ich strona http://www.salontamara.pl