Jakiej piosenki w?a?nie s?uchacie ? albo co sobie nucicie :)
Re: Jakiej piosenki właśnie słuchacie ? albo co sobie nucici
ja slucham teraz Keri Hilson - Blind <3
podśpiewuję Rihanne bo niedawno słyszałam w radiu w samochodzie :d
Dziewczyny!!!
Polecam nowa płytę Moniki Brodki GRANDA. Każda piosenka jest super Tłukę ją od dobrych kilku dni
Polecam nowa płytę Moniki Brodki GRANDA. Każda piosenka jest super Tłukę ją od dobrych kilku dni
Ja nie bez powodu podpisuję się "Kenza" jak Kenza Farah - francuska piosenkarka. Czasami jeżdżę do Francji i poznaję takie perełki, bardzo Wam polecam, tym bardziej, że Kenza potrafi nie tylko śpiewać ale i rapować
sprawdźcie np. utwór "Karismastyle"
sprawdźcie np. utwór "Karismastyle"
Ja też polecam Monikę Brodkę kurcze jak dziewczyna zaczynała od Idola to nie sądziłam że tak daleko zajdzie. Jest naprawdę alternatywna, poryta całkowicie! Zobaczcie jej teledysk do "Krzyżówki dnia" - no naprawdę ambitne, niespotykane na polskim rynku muzycznym!!
Wkręciło mi się: Oren Lavie "Her Morning Elegance" - obejrzyjcie proszę teledysk, jest bardzo fajny! PS. ten pan jest nie tylko wokalistą, kompozytorem ale i dramaturgiem i reżyserem teatralnym
To ja znowu promuję francuską piosenkę: polecam Olivię Ruiz "Les crepes aux Champignons" teledysk też fajny taki mroczny
Oj ja teraz słucham Dżemu, jednak mam sentyment do ich piosenek, polecam łatwo wpadają w ucho.
Wkręciła mi się piosenka żony Romana Polańskiego, Emmanuelle Seigner - w Polsce znanej głównie z roli u boku Johnnego Deepa w "dziewiątych wrotach". Tytuł piosenki "Le jour parfait"
Hm moim zdaniem jednak najlepsze piosenki ma zepsoł 0Rh+ jakoś tak bardziej do mnie docierają. Aczkolwiek Dżem też ma fajne piosenki, jeszcze te z czasów Ryśka Rydla hmm miło posłuchać.